Nieuwe naam, nieuw logo, nieuwe politiek

"Wat is het heerlijk om  met een nieuw team energiek vooruit te kunnen, allemaal de neuzen dezelfde kant op."
 

Door Liesbeth van Heeswijk:

Afgelopen maandag heb ik in het gemeentehuis bekend gemaakt dat de naam van onze partij niet langer fractie Van Heeswijk zal zijn. Dat is ook logisch, want mijn achternaam dekt de lading van onze politiek natuurlijk niet. De nieuwe naam zal zijn: Liberaal land van Cuijk. Het nieuwe logo ziet u afgebeeld op deze pagina. De kleurige motor in dit logo is bewust gekozen. Blauw staat voor  integriteit en openheid, groen voor vertrouwen en betrokkenheid en oranje voor daadkracht en vooruitgang. De rode kleur  staat voor de passie en kracht waarmee we onze politiek willen bedrijven.

Dit zijn we en zo willen we het gaan doen:

Liberaal LvC streeft naar een samenleving waarin mensen zich vrij voelen en hun verantwoordelijkheden kennen.  Liberaal LvC wil alleen overheidsbemoeienis waar het van toegevoegde waarde is  en wil zo min mogelijk regeltjes van bovenaf die ontwikkelingen vertragen. Liberaal LvC richt zich op de toekomst. Door op bestuurlijk vlak de talenten te bundelen kan de regio land van Cuijk zich als krachtige gemeente manifesteren.

Wij zijn open, betrokken en daadkrachtig

OPEN:

Argumentenpolitiek als basis om tot besluiten te komen Liberaal Land van Cuijk doet niet aan achterkamertjes- en vriendjespolitiek. Wij geloven niet in opgelegde standpunten, maar willen via de democratische weg de meest rechtvaardige besluiten nemen voor onze gemeente. We strijden met open vizier en respect voor andere partijen. Wij zijn geïnteresseerd in ieders mening en staan open voor alle argumenten zodat we voor onze inwoners de meest zuivere besluiten kunnen nemen.

BETROKKEN:

Wij verwachten dat onze actieve leden geworteld zijn in de samenleving
Wij voelen ons van nature betrokken bij alles wat in onze samenleving speelt. We willen de afstand tussen de politiek en inwoners verkleinen. Liberaal Land van Cuijk wil haar inwoners persoonlijk horen en zien. Jong en oud voorzien ons zo van informatie waarmee we een respectvolle en sociaal-liberale samenleving willen creëren.
Dat is onze uitdaging, want we zijn allemaal anders maar wel gelijkwaardig!

DAADKRACHTIG:

Wij ondersteunen met kracht de ondernemers en inwoners die zich willen ontplooien

Wij koesteren en stimuleren iedereen die initiatieven ontplooit om onze gemeenschap te laten groeien en bloeien. Inwoners en ondernemers met creatieve, positieve ideeën moeten gehoor vinden en zich welkom voelen. Wij willen niet blijven hangen in stroperige processen, maar willen  vooruitgang en daar stimulans en energie uit halen. Dit komt uiteindelijk de hele gemeenschap ten goede.
 

Liberaal Land van Cuijk:  een no-nonsense team dat kleur durft te bekennen!

Bij al deze politieke nieuwtjes zouden we bijna vergeten dat  kerst en een nieuw jaar op ons zitten te wachten. Ik wens u een kleurrijk nieuw jaar toe!

Blog items