Bezichtiging Tiny House

Kom kijken!

Op het Homburgterrein aan de Beversestraat in Cuijk zal van maandag 19 tot en met woensdag 21 maart een Tiny House komen te staan. Een woning van ca. 50 vierkante meter met alles erop en eraan. Iedereen kan een kijkje komen nemen hoe zo’n woning er uit ziet.

 

tinyhouse.jpgTiny Houses  zijn kleine huizen die deels zelfvoorzienend zijn. Het is een vorm van kleinschalig wonen die aan populariteit wint. Het Millse bedrijf Mill Home plaatst de woning in samenwerking met de Cuijkse lokale partij Liberaal LVC. De partij wil inwoners van Cuijk en andere belangstellenden laten zien hoe een betaalbare woning eruit kan zien.

 

Tiny Houses maken deel uit van het plan dat Liberaal LVC heeft gelanceerd voor een concrete invulling van het Homburgterrein dat al vele jaren ongebruikt braak ligt. Tijdelijke en eenvoudige woonruimte is momenteel zeer in trek en noodzakelijk voor studenten, tijdelijke werknemers, acute woningnood e.d.

Er zijn diverse modellen voor verschillende prijzen beschikbaar. In zo'n huis kan de eigenaar zelf de indeling en kleuren kiezen en of er bijvoorbeeld een vide in moet komen.

 

Het Tiny House is tussen 10.30 en 20.00 uur te bezoeken.