Ons team

Scroll naar beneden of klik op de links hieronder om de samenstelling van onze teams te bekijken. 

 

Onze Top 10


Bestuur


Commissies


Kandidatenlijst GR '18Onze Top 10


1. Liesbeth van Heeswijk

Fractievoorzitter

Commissielid: Bestuur

 

Met mijn man en zoon woon ik in Haps. Ik ben daar 57 jaar geleden geboren.

Bestuurlijke ervaring: koor, peuterspeelzaal, volleybalvereniging, 8 jaar raadslid waarvan de laatste 4 ook als fractievoorzitter.

Actiegroepen: bibliotheek, vredeskapel, consultatiebureau.

Werkervaring: basis- en voortgezet onderwijs ( speciaal onderwijs) in Cuijk, Stevensbeek, Boxmeer en momenteel in Mill. Vakleerkracht gymnastiek en docent Engels en Nederlands.
 

Hobby’s: toneel, fitness, tuinieren en lezen.
 

Het voelt als een eer om al zoveel jaren de stem van veel inwoners te mogen zijn. Politiek mag geen ver-van-mijn-bed gebeuren zijn. Onze inwoners moeten zich gehoord en gekend voelen.2. Maarten Jilisen 
Wethouder

 

Ik ben 56 jaar en al bijna 30 jaar getrouwd met Wilma en heb 2 dochters en een zoon. Geboren en getogen in het kleine kerkdorp Katwijk. Ik woon in Cuijk in de Heeswijkse Kampen. Waterpolo is mijn sport.

Voordat ik wethouder werd was ik ICT-ondernemer.

Ik  hou van aanpakken en neem graag het voortouw bij nieuwe ontwikkelingen.

Als bestuurslid en voorzitter van zwk Merlet en als lid van het comité Vierdaagsefeest Cuijk heb ik bestuurlijke ervaring opgedaan en mijn maatschappelijke betrokkenheid laten zien.

Vanuit mijn sociaal-liberale gedachten-goed streef ik naar een mooie en welvarende gemeente Cuijk waar het voor iedereen prettig leven is.3. Han van Oort

Commissielid: Controle & Onderzoek, Ruimte

 

Ik ben 49 jaar oud en 20 jaar getrouwd met Mariëlle en heb twee zonen Sander en Bjorn. Geboren in Utrecht en getogen in Driebergen. Ik woon al 35 jaar in Cuijk centrum en ben 31 jaar centrumwinkelier.  Ik ben al 14 jaar actief in de Cuijkse politiek. Fietsen en zwemmen zijn mijn sporten.

Ik hou van techniek en volg graag economische nieuwsberichten

 

Sociaal Liberaal is politiek 2.0

Je kunt sociaal en liberaal tegelijk zijn. Daarom ben ik lid en loyaal aan Liberaal LVC.

Als hobby-horlogemaker is politiek net een uurwerk: alle tandwieltjes moeten kloppen.

Mijn politiek is: beargumenteerd mijn sociaal-liberale gedachtegoed uitdragen.

Ik bekommer me vooral om  financiën, ruimtelijke ordening en economische zaken. Dan draai ik niet om de zaken heen.

Ik kan slecht tegen onrecht en mijn lijfspreuk is: alleen ben je sneller, samen kom je verder. 4. Marcel Jansen

 

Als 52 jarige woon ik samen met mijn vrouw Diana en onze kids Kevin en Kim

in de Heeswijkse Kampen.

 

Ik ben al veel jaren maatschappelijk betrokken via allerlei bestuurlijke functies. Momenteel is dat het Cuijks Energie Collectief omdat ik graag duurzaamheid en energie een begrip wil laten zijn in Cuijk.

Als HR manager heb ik oprechte  belangstelling voor de mens achter de mens. Dit versterkt mij in de contacten met medeburgers.

Ik heb uit overtuiging gekozen voor Liberaal LVC. De enorme energie van de mensen en diversiteit van talenten binnen deze partij werkt zeer aanstekelijk.

Politiek bedrijven met plezier en passie, met kennis van zaken en door het leggen van verbindingen tussen partijen en mensen kunnen wij onze gestelde doelen bereiken.

Liberaal Land Van Cuijk geeft deze mogelijkheid op basis van makkelijke benaderbaarheid. Geweldig om mij hiervoor in te zetten!5. Annoesjka Wintjes

Commissielid: Ruimte

 

Politiek is voor mij een nieuw avontuur. De open en resultaatgerichte aanpak van Liberaal LVC spreekt mij enorm aan. Ik ben 53 jaar, opgegroeid in Overasselt, afgestudeerd aan Wageningen Universiteit, en met mijn twee dochters neergestreken bij Kor in Beers. Ik zet me al jaren in voor Ons Beers, o.a. als secretaris van de dorpsraad. Ik werk als programmamanager recreatie en toerisme in Regio Rivierenland. Mijn kennis van ruimte en ervaring bij de overheid deel ik graag voor Ons Cuijk.  6. Henriëtte Verweijen - Thijssen

 

Ik ben 65 jaar en woonachtig in Beers.

In het kader van de vergrijzing moet ook de stem van de oudere inwoners in onze gemeente gehoord worden!

 

Ik ben al vele jaren politiek actief en heb een groot netwerk waaruit ik de behoeften put. In een goed team, zoals Liberaal LVC, kun je veel bereiken! U als kiezer bepaalt of ik de belangen van de ouderen in de nieuwe gemeenteraad mag behartigen! Laat uw stem niet verloren gaan!7. Nevzat Karakus

 

Ik ben 47 jaar. Geboren in Mucur, Turkije en ik woon al weer heel wat jaartjes in Nederland. Ik ben getrouwd met Fatma en heb 3 kinderen. Ik woon heerlijk in de Valuwe in Cuijk. Ik werk bij Danone/Nutricia als machine operator en in mijn vrije tijd ben ik trainer bij voetbalvereniging SIOL.

 

Ik ben sinds enkele maanden lid van Liberaal LVC. Ik voel me er thuis en als nummer 7 wil ik graag met deze open en betrokken mensen mijn bijdrage gaan leveren aan de Cuijkse gemeenschap. Ik heb er zin in!

 8. Gerrie Poker - Van den Brink

Commissielid: Burger

 

Ik ben 69 jaar en al meer dan 46 jaar getrouwd met Jan. Moeder van 2 dochters en oma van 4 kleinkinderen. In 1972 ben ik vanuit het oosten van Nederland verhuisd naar Cuijk. Altijd met veel plezier werkzaam geweest als onderwijzeres bij het Openbaar Onderwijs in Cuijk tot mijn pensionering. Mijn belangrijkste stelling is niet alleen praten maar doen. Al jaren op de achtergrond actief in de politiek, sinds 4 jaar ook als commissielid Burger. Vanuit mijn vrijwilligerswerk (Stichting Leergeld, taalcoach Vluchtelingenwerk) kom ik regelmatig zaken tegen die anders of beter kunnen. Hier maak ik mij dan sterk voor, ook in de politiek. Ik voel mij helemaal thuis bij Liberaal LVC. Een fantastische en zeer actieve club mensen met het hart op de juiste plaats, met aandacht en zorg voor hun omgeving.9. Natasja Bloem

 

Ik ben 43 jaar en woon samen met mijn vriend Jos en dochter Lotte in de Heeswijkse Kampen in Cuijk. Oorspronkelijk kom ik uit Schagen, Noord-Holland, maar woon al 14 jaar in het mooie Brabantse land. 

Ik werk bij de gemeente Oss als accountmanager Economische Zaken. 

 

Politiek? Is dat niet voor zilvergrijze mastodonten en grote ego's? Een klein jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in de Cuijkse politiek. In Cuijk valt gelukkig veel te kiezen. Veel partijen met bevlogen mensen, maar bij Liberaal LVC vond ik mijn plek. Verschillen tussen partijen liggen vaak in de manier waarop doelen worden bereikt.
Mijn kennis en expertise van o.m. het ondernemerschap en de overheid zet ik vol passie en overtuiging graag in voor de Cuijkse gemeenschap.10. Saskia Gerrits

 

Ik ben 37 en al 22 jaar samen met Mathijs, we hebben 2 kinderen. Geboren en getogen in Haps en woon sinds 2008 in Cuijk in de groene wijk de Padbroek.

Tekenen, schilderen en fotograferen zijn mijn passies. Ik ben graag creatief bezig en kan deze kwaliteit inzetten in de verkiezingscampagne.

 

Ik werk als ambulant hulpverlener met mensen met een autisme spectrum stoornis. Door de transitie van het sociaal domein naar de gemeente ben ik steeds meer betrokken en geïnteresseerd geraakt in de politiek. Ik vond mijn plek bij

Liberaal LVC.

 

Ik voel me betrokken bij wat in onze samenleving speelt. Liberaal LVC wil de afstand tussen de politiek en inwoners graag verkleinen. Het gaat om het willen horen en zien van mensen. Deze manier van politiek bedrijven spreekt mij aan.

Open, betrokken en daadkrachtig!


Bestuur & Commissies


Bestuur:

 • Richard Verbeek,  voorzitter
 • Hans Sterken, vice voorzitter
 • Gerrie Poker-van den Brink, secretaris
 • Don Arts,  penningmeester
 • Liesbeth van Heeswijk, lid
 • Maarten Jilisen, lid
 • Henriëtte Verweijen - Thijssen,  lid
 • Betsy van Beuningen, lid (Grave)

Fractie Liberaal LVC:

 • Liesbeth van Heeswijk (voorzitter)
 • Han van Oort (raadslid)
 • Marcel Jannssen (raadslid)
 • Nevzat Karakus (raadslid)
 • Annoesjka Wintjes (raadslid)

Wethouder Liberaal LVC:

 • Maarten Jilisen

Commissie Bestuur:

 • Natasja Bloem
 • Gerrit-Jan van Hinthum
 • Richard Verbeek (reserve)

 

Commissie Samenleving

 • Truus Gerrits
 • Gerrie Poker
 • Saskia Gerrits (reserve)

Commissie Ruimte

 • Annoesjka Wintjes
 • Henriëtte Verweijen - Thijssen
 • Han van Oort (reserve)

Kandidatenlijst GR '18


Pos.

Voornaam

Achternaam

1 Liesbeth van Heeswijk
2 Maarten Jilisen
3 Han van Oort
4 Marcel Jansen
5 Annoesjka Wintjes
6 Henriëtte Verweijen - Thijssen
7 Nevzat Karakuş
8 Gerrie Poker - van den Brink
9 Natasja Bloem
10 Saskia Gerrits
11 Patrick Ermers
12 Truus Gerrits - Blom
13 Marcel Koot
14 Herma van Benthum
15 Willem van Heeswijk
16 Mieke van Maanen - Peters
17 Albrecht Brands
18 Renate Verheijen - Gijsbers
19 Moses Dsane
20 Hans van Gemert
21 Gert-Jan Kuppeveld
22 Gerrit-Jan van Hinthum
23 Angelique Derks - Jans
24 Jac Nabuurs
25 Wilfred Pas
26 Darryl O'Niel
27 Daniël van Dijk
28 Gérard Heijsterman
29 Kalian van Bergen
30 Don Arts
31 Ans Derks - van Avezaath
32 Wilma Jilisen - Lemmens
33 Cor Peters Rit
34 Piet van Ophuizen
35 Mien Jilisen - van Gaal
36 Gerrit-Jan Looman
37 Hans Sterken
38 Jan van den Berg
39 Claudia Toebes
40 Richard Verbeek
41 Agnes Wyntjes - Lemmens
42 Kristian van Bergen
43 Bas de Leeuw
44 Noud Jans
45 Jan Poker
46 Monique Verploegen
47 Christine Arts - Houben
48 Netty Ruijgh - Hoogeveen
49 Jan Robben
50 Wouter van den Besselaar