Ons team

Scroll naar beneden of klik op de links hieronder om de samenstelling van onze teams te bekijken. 

 

Onze Top 10


Bestuur


Commissies


Kandidatenlijst GR '18Onze Top 10


1. Liesbeth van Heeswijk

Fractievoorzitter

Commissielid: Bestuur

 

Met mijn man en zoon woon ik in Haps. Ik ben daar 57 jaar geleden geboren.

Bestuurlijke ervaring: koor, peuterspeelzaal, volleybalvereniging, 8 jaar raadslid waarvan de laatste 4 ook als fractievoorzitter.

Actiegroepen: bibliotheek, vredeskapel, consultatiebureau.

Werkervaring: basis- en voortgezet onderwijs ( speciaal onderwijs) in Cuijk, Stevensbeek, Boxmeer en momenteel in Mill. Vakleerkracht gymnastiek en docent Engels en Nederlands.
 

Hobby’s: toneel, fitness, tuinieren en lezen.
 

Het voelt als een eer om al zoveel jaren de stem van veel inwoners te mogen zijn. Politiek mag geen ver-van-mijn-bed gebeuren zijn. Onze inwoners moeten zich gehoord en gekend voelen.2. Maarten Jilisen 
Wethouder

 

Ik ben 56 jaar en al bijna 30 jaar getrouwd met Wilma en heb 2 dochters en een zoon. Geboren en getogen in het kleine kerkdorp Katwijk. Ik woon in Cuijk in de Heeswijkse Kampen. Waterpolo is mijn sport.

Voordat ik wethouder werd was ik ICT-ondernemer.

Ik  hou van aanpakken en neem graag het voortouw bij nieuwe ontwikkelingen.

Als bestuurslid en voorzitter van zwk Merlet en als lid van het comité Vierdaagsefeest Cuijk heb ik bestuurlijke ervaring opgedaan en mijn maatschappelijke betrokkenheid laten zien.

Vanuit mijn sociaal-liberale gedachten-goed streef ik naar een mooie en welvarende gemeente Cuijk waar het voor iedereen prettig leven is.3. Han van Oort

Commissielid: Controle & Onderzoek, Ruimte

 

Ik ben 49 jaar oud en 20 jaar getrouwd met Mariëlle en heb twee zonen Sander en Bjorn. Geboren in Utrecht en getogen in Driebergen. Ik woon al 35 jaar in Cuijk centrum en ben 31 jaar centrumwinkelier.  Ik ben al 14 jaar actief in de Cuijkse politiek. Fietsen en zwemmen zijn mijn sporten.

Ik hou van techniek en volg graag economische nieuwsberichten

 

Sociaal Liberaal is politiek 2.0

Je kunt sociaal en liberaal tegelijk zijn. Daarom ben ik lid en loyaal aan Liberaal LVC.

Als hobby-horlogemaker is politiek net een uurwerk: alle tandwieltjes moeten kloppen.

Mijn politiek is: beargumenteerd mijn sociaal-liberale gedachtegoed uitdragen.

Ik bekommer me vooral om  financiën, ruimtelijke ordening en economische zaken. Dan draai ik niet om de zaken heen.

Ik kan slecht tegen onrecht en mijn lijfspreuk is: alleen ben je sneller, samen kom je verder. 4. Marcel Jansen

 

Als 52 jarige woon ik samen met mijn vrouw Diana en onze kids Kevin en Kim

in de Heeswijkse Kampen.

 

Ik ben al veel jaren maatschappelijk betrokken via allerlei bestuurlijke functies. Momenteel is dat het Cuijks Energie Collectief omdat ik graag duurzaamheid en energie een begrip wil laten zijn in Cuijk.

Als HR manager heb ik oprechte  belangstelling voor de mens achter de mens. Dit versterkt mij in de contacten met medeburgers.

Ik heb uit overtuiging gekozen voor Liberaal LVC. De enorme energie van de mensen en diversiteit van talenten binnen deze partij werkt zeer aanstekelijk.

Politiek bedrijven met plezier en passie, met kennis van zaken en door het leggen van verbindingen tussen partijen en mensen kunnen wij onze gestelde doelen bereiken.

Liberaal Land Van Cuijk geeft deze mogelijkheid op basis van makkelijke benaderbaarheid. Geweldig om mij hiervoor in te zetten!5. Annoesjka Wintjes

Commissielid: Ruimte

 

Politiek is voor mij een nieuw avontuur. De open en resultaatgerichte aanpak van Liberaal LVC spreekt mij enorm aan. Ik ben 53 jaar, opgegroeid in Overasselt, afgestudeerd aan Wageningen Universiteit, en met mijn twee dochters neergestreken bij Kor in Beers. Ik zet me al jaren in voor Ons Beers, o.a. als secretaris van de dorpsraad. Ik werk als programmamanager recreatie en toerisme in Regio Rivierenland. Mijn kennis van ruimte en ervaring bij de overheid deel ik graag voor Ons Cuijk.  6. Henriëtte Verweijen - Thijssen

 

Ik ben 65 jaar en woonachtig in Beers.

In het kader van de vergrijzing moet ook de stem van de oudere inwoners in onze gemeente gehoord worden!

 

Ik ben al vele jaren politiek actief en heb een groot netwerk waaruit ik de behoeften put. In een goed team, zoals Liberaal LVC, kun je veel bereiken! U als kiezer bepaalt of ik de belangen van de ouderen in de nieuwe gemeenteraad mag behartigen! Laat uw stem niet verloren gaan!7. Nevzat Karakus

 

Ik ben 47 jaar. Geboren in Mucur, Turkije en ik woon al weer heel wat jaartjes in Nederland. Ik ben getrouwd met Fatma en heb 3 kinderen. Ik woon heerlijk in de Valuwe in Cuijk. Ik werk bij Danone/Nutricia als machine operator en in mijn vrije tijd ben ik trainer bij voetbalvereniging SIOL.

 

Ik ben sinds enkele maanden lid van Liberaal LVC. Ik voel me er thuis en als nummer 7 wil ik graag met deze open en betrokken mensen mijn bijdrage gaan leveren aan de Cuijkse gemeenschap. Ik heb er zin in!

 8. Gerrie Poker - Van den Brink

Commissielid: Burger

 

Ik ben 69 jaar en al meer dan 46 jaar getrouwd met Jan. Moeder van 2 dochters en oma van 4 kleinkinderen. In 1972 ben ik vanuit het oosten van Nederland verhuisd naar Cuijk. Altijd met veel plezier werkzaam geweest als onderwijzeres bij het Openbaar Onderwijs in Cuijk tot mijn pensionering. Mijn belangrijkste stelling is niet alleen praten maar doen. Al jaren op de achtergrond actief in de politiek, sinds 4 jaar ook als commissielid Burger. Vanuit mijn vrijwilligerswerk (Stichting Leergeld, taalcoach Vluchtelingenwerk) kom ik regelmatig zaken tegen die anders of beter kunnen. Hier maak ik mij dan sterk voor, ook in de politiek. Ik voel mij helemaal thuis bij Liberaal LVC. Een fantastische en zeer actieve club mensen met het hart op de juiste plaats, met aandacht en zorg voor hun omgeving.9. Natasja Bloem

 

Ik ben 43 jaar en woon samen met mijn vriend Jos en dochter Lotte in de Heeswijkse Kampen in Cuijk. Oorspronkelijk kom ik uit Schagen, Noord-Holland, maar woon al 14 jaar in het mooie Brabantse land. 

Ik werk bij de gemeente Oss als accountmanager Economische Zaken. 

 

Politiek? Is dat niet voor zilvergrijze mastodonten en grote ego's? Een klein jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in de Cuijkse politiek. In Cuijk valt gelukkig veel te kiezen. Veel partijen met bevlogen mensen, maar bij Liberaal LVC vond ik mijn plek. Verschillen tussen partijen liggen vaak in de manier waarop doelen worden bereikt.
Mijn kennis en expertise van o.m. het ondernemerschap en de overheid zet ik vol passie en overtuiging graag in voor de Cuijkse gemeenschap.10. Saskia Gerrits

 

Ik ben 37 en al 22 jaar samen met Mathijs, we hebben 2 kinderen. Geboren en getogen in Haps en woon sinds 2008 in Cuijk in de groene wijk de Padbroek.

Tekenen, schilderen en fotograferen zijn mijn passies. Ik ben graag creatief bezig en kan deze kwaliteit inzetten in de verkiezingscampagne.

 

Ik werk als ambulant hulpverlener met mensen met een autisme spectrum stoornis. Door de transitie van het sociaal domein naar de gemeente ben ik steeds meer betrokken en geïnteresseerd geraakt in de politiek. Ik vond mijn plek bij

Liberaal LVC.

 

Ik voel me betrokken bij wat in onze samenleving speelt. Liberaal LVC wil de afstand tussen de politiek en inwoners graag verkleinen. Het gaat om het willen horen en zien van mensen. Deze manier van politiek bedrijven spreekt mij aan.

Open, betrokken en daadkrachtig!


AVG

Bestuur & Commissies


Bestuur:

 • Hans Sterken, voorzitter (waarnemend)
 • Henriëtte Thijssen, secretaris
 • Gerard Heijsterman, penningmeester
 • Gerrie Poker-van den Brink, lid
 • Don Arts, lid
 • Liesbeth van Heeswijk, lid
 • Maarten Jilisen, lid
 • Betsy van Beuningen, lid
 • Joel Hendriks, lid

 

Fractie Liberaal LVC:

 • Liesbeth van Heeswijk (voorzitter)
 • Han van Oort (raadslid)
 • Marcel Jannssen (raadslid)
 • Nevzat Karakus (raadslid)
 • Annoesjka Wintjes (raadslid)

Wethouder Liberaal LVC:

 • Maarten Jilisen

Commissie Bestuur:

 • Natasja Bloem
 • Gerrit-Jan van Hinthum
 • Richard Verbeek (reserve)

 

Commissie Samenleving

 • Truus Gerrits
 • Gerrie Poker
 • Saskia Gerrits (reserve)

Commissie Ruimte

 • Annoesjka Wintjes
 • Henriëtte Verweijen - Thijssen
 • Han van Oort (reserve)

AVG BELEID

 

Privacyverklaring

 

Hoe gaan wij om met jouw gegevens?

Wij, Liberaal LVC, zij een vereniging. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in ’s-Hertogenbosch onder nummer 68036876. En wij verwerken, zoals de wet dat noemt, persoonsgegevens. Dat zijn gegevens waarmee wij, maar ook iemand anders, kunnen achterhalen wie je bent. Daar moeten we moeten dus zorgvuldig mee omgaan. Met dit document leggen we uit hoe we dat doen.

 

Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

Wij zijn een vereniging en hebben leden. We moeten bijhouden wie er lid zijn, dat is het logische gevolg van wat er in de wet staat over verengingen. Of zoals dat juridisch heet: wij hebben een algemeen belang. Zonder enkele persoonsgegevens is het dus niet mogelijk om een vereniging te zijn.

 

Welke gegevens verwerken wij?

Ledenadministratie

Voor onze ledenadministratie verwerken wij je naam, adresgegevens, e-mailadres(sen), telefoonnummer(s), geboortedatum en (als je ons toestemming hebt gegevens voor een automatische incasso voor de contributie) je bankrekeningnummer. Daarnaast leggen we ook vast of je een politieke vertegenwoordiger bent (bijvoorbeeld wethouder of (burger)raadslid).

 

Die gegevens hebben we nodig om je uitnodigingen te kunnen sturen voor de algemene ledenvergaderingen; als het nodig is om je te kunnen identificeren bij dat soort vergaderingen (zodat alleen leden kunnen stemmen over voorstellen); en om contributie te innen. Zonder deze gegevens is dat op een andere manier niet mogelijk.

 

Website

Het kan zijn dat wij onbedoeld maar als gevolg van gebruikte technieken om de website zichtbaar te laten zijn via onze website ook persoonsgegevens verzamelen, bijvoorbeeld een IP-adres, zonder dat we dat zelf in de gaten hebben. Wij doen ons best om uitsluitend functionele cookies te plaatsen. Zover wij weten maken wij geen gebruik van tracking-technieken of andere manier om jou digitaal te volgen. Wij zouden niet eens weten hoe.

 

Hoelang bewaren wij de gegevens?

Ledenadministratie

Zolang je lid bent bewaren wij de gegevens die we van jou hebben. Wanneer je lidmaatschap eindigt blijven we je gegevens bewaren tot het einde van het lopende jaar volgens de statuten van de vereniging.

 

Website

De server die ervoor zorgt dat jij onze website ziet bewaart verschillende soorten functionele gegevens voor korte tijd om ervoor te zogen dat je optimaal onze website kunt bekijken. Die functionele gegevens worden automatisch na enige tijd gewist. Afhankelijk van hoe vaak je de website gebruikt kan dit na enkele minuten, uren of dagen zijn.

 

Vragen, wijzigingen en klachten.

Voor vragen over ons AVG beleid kun je terecht bij de voorzitter van de vereniging. Wil je inzage in jouw gegevens of een van de gegevens wijzigen, dan kan dat via de secretaris. En als je denkt dat het echt niet klopt wat wij doen dan heb je natuurlijk altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens in Den Haag.

 

Toestemming voor foto’s

Welke rechten heb je?

Wij verwerken geen foto’s als persoonsgegeven, maar maken wel foto’s tijdens en bij onze activiteiten. Voor het maken van foto’s hoeven we géén toestemming te vragen; in sommige gevallen moeten we wel toestemming vragen als we de foto’s publiceren.

 

Als wij via een medium verslag doen van een activiteit van de vereniging dan hoeven we in principe u niet om toestemming te vragen omdat dit dan valt onder de ‘persvrijheid’.

 

Wanneer we specifieke foto’s gebruiken voor bijvoorbeeld reclame op posters of op websites dan moeten we wel toestemming vragen voordat we overgaan tot publicatie. Als dat aan de orde is dan zullen we dat ook doen. Daarbij spreken we ook af voor hoelang u die toestemming afgeeft, hoe u die weer kunt intrekken en of u daar een vergoeding voor krijgt.

 

Voor onze leden die actief zijn als politieke vertegenwoordig (bijvoorbeeld als wethouder of (burger)raadslid) geldt dat zij ‘standaard’ meer moeten dulden omdat ze onderdeel zijn van het publieke debat. Slechts in bijzondere gevallen zal een rechter tot de conclusie komen dat publicatie van een foto van jou onrechtmatig is.

 

Voor meer informatie kun je terecht bij de voorzitter van de vereniging.